Travarbo HB erbjuder entreprenadtjänster, grönyteskötsel, snöröjning, m.m.

Grönyteskötsel

Travarbo HB har varit verksamt i branschen sedan 1984 och anlitas av statliga verk, bygg- och anläggningsföretag, kommuner och privatpersoner. 2013 öppnade vi en gårdsbutik, och en godkänd vilthanteringsanläggning. Vi köper in vilt som besiktigas, förädlas och säljes i vår gårdsbutik. Även försäljning till restauranger, med flera. Vi som driver företaget heter Lars-Erik Larsson och Michaela Larsson (Administration).

Vår affärsidé är att utföra ett bra arbete med god kvalitet genom kunskap och hög kompetens. Vi genomgår kontinuerligt kurser och utbildningar relaterade till branschen, såsom Vägverkets kravkurser med mera. Är även me-diplomerad för enskilda avlopp.

Entreprenadarbeten

Travarbo HB utför för närvarande i huvudsak entreprenadarbeten mot timdebitering i Arboga och Köping, främst gräv- och planeringsarbeten samt gräsklippning, grönyteskötsel, vägrensklippning och snöröjning. Vi lämnar offert på enskilda avlopp.

Vi har ett eget ISO-liknande kvalitets- och miljösystem. Travarbo HB har Sparbanken Västra Mälardalen i Arboga som bankförbindelse.
F-skattebevis nr: 916462-6179.

Vi är delägare i:
Schaktgruppen i Mälardalen AB
Box 142
731 23 Köping

Medlem i:
Maskinentreprenörerna
ME öst, Box 1690
111 86 Stockholm